Ники Понти и Каската задържани за кражба на злато остават

...
 
Ники Понти и Каската задържани за кражба на злато остават
Коментари Харесай

Ники Понти и Каската задържани за кражба на злато остават в ареста

 

Ники Понти и Каската арестувани за кражба на злато остават в ареста. По искане на Окръжна прокуратура – София съдът взе ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тях.

Под управлението на Окръжната прокуратура се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение – взломна кражбата от частен парцел в изключително огромни размери.

Те са задържани при акция на Столична дирекция на вътрешните работи.За кражба на златни украшения от магазин бяха арестувани Ники Понти, Каската и Пепи Тапата, напомня SafeNews.

В колите им са открити специфични заглушители за радио честотите на алармените системи. Именно по този начин обрали и златарското ателие.

Ники Понти и Каската арестувани за кражба на злато остават в ареста

Ники Понти е измежду топ крадците на София. Той и Каската бяха хванати по време на кражба, при която с въже се с пуснали от горен етаж до жилището, който желали да оберат. Когато видял, че ще бъдат арестувани, Понти даже се съблякъл и си лежащ в спалнята, с цел да имитира, че живее там. Въпреки това бил оголен.

Другите двама – с изключение на Каската, също били хванати на място. Те пробвали да отмъкнат 10 000 лв..

Преди години Ники Понти бе задържан по тази причина, че е отмъкнал екипа на футболиста Петър Хубчев от САЩ’94. По това време той бе народен селекционер.

Източник: 24 часа

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР